LABSKÁ HOTELOVÁ ŠKOLA - GASTRONOMICKÁ UČEBNA

Předmětem projektu byla rekonstrukce gastronomické učebny a její vybavení přístroji. Jedním z nich je konvektomat, multifunkční kuchyňské zařízení pro pečení, smažení, sušení či ohřev jídel, má v paměti až 250 receptů z vlastních nahraných fotografií a dalších více jak 100 přednastavených. Také se pořídilo zařízení na uchovávání teplých pokrmů ALTO-SHAAM 1200 S, stolní indukční přístroj Griddle-Line používaný jako smažicí deska pro přípravu jídel, indukční sporák Modul-Line na vaření, flambování či opékání. Dále zařízení pro šokové chlazení a mražení CONVOCHILL a ruční strojek na přípravu těstovin. Pro zkvalitnění výuky je nainstalováno moderní audiovizuální zařízení, které umožňuje detailní prezentaci a vytváření záznamů pro další využití.
Příjemce | Labská hotelová střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice s.r.o. |
Registrační číslo | CZ.1.13/4.2.00/21.01112 |
Prioritní osa | Prioritní osa 4: Rozvoj podnikatelského prostředí |
Oblast podpory | 4.2. Podpora rozvoje spolupráce firem se středními školami a učilišti, dalšími regionálními vzdělávacími institucemi a úřady práce, rozvoj inovačních aktivit v regionu |
Kolo výzvy | 21 |
Doba realizace | 3. leden 2011 až 30. listopad 2011 |
Místo realizace | Pardubice |
Celkové způsobilé výdaje | 4 785 904,00 Kč |
Z toho dotace RR (EU + státní rozpočet) | 3 984 265,08 Kč |
Z toho dotace EU | 3 661 216,56 Kč |
Uvedené částky odpovídají skutečně proplacené dotaci
Fotogalerie
Pátek, 6. květen 2011