LABSKÁ HOTELOVÁ ŠKOLA - GASTRONOMICKÁ UČEBNA

-
 

Praktická výuka v gastronomické učebně Předmětem projektu byla rekonstrukce gastronomické učebny a její vybavení přístroji. Jedním z nich je konvektomat, multifunkční kuchyňské zařízení pro pečení, smažení, sušení či ohřev jídel, má v paměti až 250 receptů z vlastních nahraných fotografií a dalších více jak 100 přednastavených. Také se pořídilo zařízení na uchovávání teplých pokrmů ALTO-SHAAM 1200 S, stolní indukční přístroj Griddle-Line používaný jako smažicí deska pro přípravu jídel, indukční sporák Modul-Line na vaření, flambování či opékání. Dále zařízení pro šokové chlazení a mražení CONVOCHILL a ruční strojek na přípravu těstovin. Pro zkvalitnění výuky je nainstalováno moderní audiovizuální zařízení, které umožňuje detailní prezentaci a vytváření záznamů pro další využití.    

Příjemce Labská hotelová střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice s.r.o.
Registrační číslo CZ.1.13/4.2.00/21.01112
Prioritní osa Prioritní osa 4: Rozvoj podnikatelského prostředí
Oblast podpory 4.2. Podpora rozvoje spolupráce firem se středními školami a učilišti, dalšími regionálními vzdělávacími institucemi a úřady práce, rozvoj inovačních aktivit v regionu
Kolo výzvy 21
Doba realizace 3. leden 2011 až 30. listopad 2011
Místo realizace Pardubice
Celkové způsobilé výdaje 4 785 904,00 Kč
Z toho dotace RR (EU + státní rozpočet) 3 984 265,08 Kč
Z toho dotace EU 3 661 216,56 Kč

Uvedené částky odpovídají skutečně proplacené dotaci

Fotogalerie

Zpět