ZŠ Lesní - úprava parteru

-
 

Projekt využívá venkovní prostor školního areálu – tzv. parter – pro vzdělávání a volný čas dětí v bezpečném prostředí školy. Vznikl zde amfiteátr pro výuku v netradičním prostředí, který bude využit i pro kulturní akce dětí a rodičů. Původní prostor byl různě úrovňový dvůr s několika typy povrchů, které vznikaly při různých rekonstrukcích. Nově se povrchy kompletně vyměnily, doplnila se zeleň, zahradní dlažba a venkovní mobiliáře. Vynucenou investicí byla výměna lapolu a výškové sjednocení jednotlivých přípojek IS. Dále byl vytvořen koridor pro přechod mezi pavilony pro žáky a učitele, vyřešilo se zásobování kuchyně a odpadové hospodářství. Dále bylo opraveno oplocení venkovního areálu školy.  

Příjemce Statutární město Liberec
Registrační číslo CZ.1.13/2.1.00/11.01037
Prioritní osa Prioritní osa 2: Rozvoj městských a venkovských oblastí
Oblast podpory 2.1. Rozvoj regionálních center
Kolo výzvy 11
Doba realizace 15. červenec 2010 až 15. říjen 2011
Místo realizace Liberec
Celkové způsobilé výdaje 14 812 157,93 Kč
Z toho dotace RR (EU + státní rozpočet) 13 701 246,01 Kč
Z toho dotace EU 12 590 334,17 Kč

Uvedené částky odpovídají skutečně proplacené dotaci

Fotogalerie





Zajímavosti projektu

ZŠ Lesní - úprava parteru - je nominována na Stavbu roku 2011 Libereckého kraje /foto, info/

Zpět